Tican lancerer økologisk svinekød

Som en del af virksomhedens nye vækstplan, lancerer Tican inden længe økologisk svinekød som en del af deres sortiment.

Foto: Tican

Thisted-slagteriet Tican vil slå sig fast på det økologiske svinekødsmarkede.
Tre producenter har allerede tegnet kontrakt med slagteriet, og de skal tilsammen levere 200 økologiske slagtesvin om ugen. Det skriver Landbrugsavisen.dk.

- Da vi blev medlem af Tönnies koncernen fik vi helt nye muligheder for at afsætte økologisk svinekød, så det gik fint i spænd, da de spurgte, om vi var interesserede, siger Ove Thejls, adm. direktør for Tican, til Landbrugsavisen.dk.

Det økologiske kødmarked er ukendt territorium for virksomheden. Derfor ved den administrerende direktør, Ove Thejls, endnu ikke, om slagteriet får brug for endnu flere økologiske leverandører.
Indenfor tre til seks måneder vil Tican vurdere, om der er marked for det økologiske kød, og om de kan udvide produktionen på det område.