Thy-virksomhed i finalen til årets akademikerpris

Dolle A/S er blandt finalisterne, når årets akademikerpris 2017 skal uddeles.

Fire virksomheder fra Region Nordjylland var med i semifinalen den 6. juni. Udover Lars Torrild fra Dolle var det Thisted Forsikring, Induflex og C.F. Nielsen.
Fire virksomheder fra Region Nordjylland var med i semifinalen den 6. juni. Udover Lars Torrild fra Dolle var det Thisted Forsikring, Induflex og C.F. Nielsen.
Foto: Ditte Ø. Pedersen

Otte virksomheder er med i konkurrencen om årets akademikerpris 2017. En af virksomhederne er Dolle A/S fra Thy. Det skriver Thy Erhvervsforum i en pressemeddelelse.

Konkurrencen handler om at sætte fokus på værdien af akademisk arbejdskraft. En ny analyse fra Epinion viser, at ansættelse af akademikere skaber vækst og nye jobs i landets små og mellemstore virksomheder. 

Hos Thy-virksomheden er det vigtigt at få mange forskellige kompetencer for at udvikle virksomheden og fortsat være innovative og konkurrencedygtige.

- For Dolle er det ligeledes afgørende, at akademisk viden og metode kombineres med godt jysk håndværk. Det er i dette krydsfelt de mest spændende udviklingsmuligheder opstår, og vi tror på, at det samtidigt skaber et attraktivt udviklings- og karrieremiljø for vores alle vores medarbejdere, siger Lars Torrild, som er produktionsdirektør ved Dolle.

Dolle vil tiltrække studerende

Virksomheden gør rigtig meget for at tiltrække akademikere til Thy, også dem, der stadig er under uddannelse. De har købt en bil, som kan transportere de studerende mellem kontoret i Aalborg og hovedkontoret i Frøstrup.

- En virksomhed som Dolle kan ikke tage for givet, at de dygtige akademikere kigger i vores retning, og vi er derfor meget bevidste om nødvendigheden af at gøre opmærksomme på os selv i bestræbelserne på at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere, siger Lars Torrild.

Thy Erhvervsforum nominerede Dolle A/S og Thisted Forsikring til akademikerprisen 2017. Thisted Forsikring nåede til semifinalen.

Udover prisen får vinderen også 100.000 kroner.