Thy Ferries tror på 30 millioner

Mandag udløber fristen. Så skal det vise sig, om der er nok virksomheder der ønsker at skyde penge i Thy Ferries. Fundraiser Palle L. Nielsen tror på projektet.

thyferrie.jpg

 - To tredjedele af pengene er allerede hjemme.

Sådan siger Palle L. Nielsen der er fundraiser for Thy Ferries. Han har til opgave at hjælpe med at skaffe de nødvendige 30 millioner i startkapital til firmaet Thy Ferries. Hvis det lykkes vil det åbne en overfart mellem Hanstholm og Kristianssand i Norge.

Deadline mandagDer er deadline for interesserede investorer mandag. Søndag aften siger Palle L. Nielsen til TV/MIDT-VEST, at to tredjedele af pengene allerede er sikret, og at Thy Ferries er i forhandlinger med en stor investor, som måske vil indskyde de sidste 10 millioner.

Har kig på færgerPalle L. Nielsen forklarer samtidig at Thy Ferries allerede har kig på to konkrete færger, som man har planer om at lease. Han vil dog endnu ikke fortælle hvilke færger eller hvor de stammer fra.

Tror på projektet

Selvom der mandag eftermiddag stadig mangler 10 millioner, så tror Palle L. Nielsen stadig på projektet: - Jeg er forsigtig optimist, men nu må vi se hvad der sker idag, siger Palle L. Nielsen til TV/MIDT-VEST.

Se i øvrigt: Thy Ferries til kamp for millionerneFærge på folkeaktierMangler skib og 20 millioner