Thy-bands spiller på SPOT Festival

Fem lokale bands fra det spirrende musikerkollektiv og iværksætterprojekt i Thy - Thy Music Collective - spiller i dag på SPOT Festival. (Foto: Anders Brogaard)

Det spirrende musikerkollektiv og iværksætterprojekt i Thy - Thy Music Collective, har for alvor har fået vind i sejlene over det sidste års tid.

Og i dag spiller fem lokale Thy-bands på SPOT Festival, der netop sætter fokus på det nye og mest lovende fra den danske musikscene.

Og for Thy Music Collective er det en fantastisk mulighed for at missionere for deres projekt.

- Vi vil fremvise alt, hvad vi har at byde på her i Thy. Og der er SPOT Festival bare det helt rigtige sted at være, fortæller én af initiativtagerne til det musikalske kollektiv, Anders Brogaard.

Alt det bedste fra Thy

Klokken 13 slap kollektivet Thy-ulven løs på en scene lige foran Musikhuset i Aarhus. Her vil de fem bands præsentere bands, der spænder over alt fra P3-airplay, optrædener på Roskilde og SPOT Festival, albumudgivelser og udenlandsturnéer til den første indspilning og de første spæde skridt op på scenen.

thymusik_spotfestival2_0.jpg

- Det handler for os om at lave noget larm og få talt med nogle mennesker. Vi ønsker fortsat at holde liv i den energi og kreativitet, der igennem de sidste 10 år har skabt kvalitetsmusik og medvirket til at markere Thy på det musikalske landkort, siger Anders Brogaard.

Udover at præsentere bands fra kollektivet får SPOT-gæster også mulighed for at møde folkene fra Thy-festivalen Alive Festival, Ungdomsrådet Thy og tøjmærket ELSK, der vil bidrage med lidt ekstra Thy-magi.

Du kan se hele programmet og læse mere om de fem bands med rødder i Thy HER