Thy åbner ambassade i København

Øl, mad og John Lennon, det er bare nogle af de mange historier københavnerne kan få, hvis de besøger Thys ambassade på Strøget

Thy_Ambassade.jpg

1500 kvadratmeter i tre etager på strøget i København. Lige her åbner Thy sin nye ambassade i København fredag den 1. juni.

Her vil Thy Turistforening, Thisted Kommune og flere virksomheder fortælle om alt, der er værd at vide om Thy til københavnerne og turister.

- Normalt skal man lede længe efter informationer om Thy i hovedstaden - derfor har Thy valgt at flytte ind på Strøget og servere informationer og oplevelser der, hvor rigtigt mange mennesker færdes, siger turistchef Ole Riis, Thisted Turistforening.

Fisk og Lennon

I ambassaden kan de besøgende smage frisk fisk fra Hanstholm, øl fra Thisted Bryghus og specialiteter fra Thise og Tican. Der ud over er der folkemusik, modeopvisning med strik, foredrag om geografi, nationalpark, Cold Hawaii og hippierne i Thy-lejren.

I 1969 besøgte John Lennon Thy, og gav mange lokale en helt speciel oplevelse. Nu kommer dem der var med den gang og fortæller om den verdensberømte rockmusikers besøg.

Ambassaden har åben hele juni.