Thorup: Vi skal stadig score på Old Trafford

FCM-træneren glæder sig over resultatet og muligheden for at gå videre - men det kræver formentlig en scoring.

FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, fik, hvad han kom efter i hjemmekampen mod Manchester United i Europa League: et resultat, der åbner en mulighed for avancement efter returkampen.

Med en 2-1-sejr torsdag aften sikrede han sig ikke bare en mulighed for at gå videre, men næsten også en favoritværdighed mod skadesplagede Manchester United. FCM skal dog stadig score i returkampen for at gå videre, spår Thorup.

- Det bliver en sværere kamp på Old Trafford. Vi skal nok score et mål, hvis vi skal have en chance, for vi så, at deres offensive spil kan gå meget hurtigt, og det gav os også nogle problemer i dag - især i første halvleg, siger Jess Thorup.

Han advarer mod at blive selvtilfreds på trods af det fornemme resultat.

- Ingen kan indvende noget mod resultatet. Vi havde chancer til at score flere mål, hvis det ikke havde været for deres målmand, men overordnet set kan jeg kun være tilfreds med resultatet.

- Men det er kun den første kamp, og vi har ikke vundet noget endnu. Men vi har givet os selv et godt resultat, så vi ser selvfølgelig frem til returkampen, siger Jess Thorup.

Træneren roser spillernes moral efter at have fået en spand kold vand i hovedet i første halvleg, da Memphis Depay gjorde det til 1-0 for gæsterne. På det tidspunkt havde FC Midtjylland været klart bedst og lige brændt en kæmpe chance.

- Vi havde chancer til at komme foran 1-0, men så kom vi bagud i stedet. Så jeg er meget tilfreds med indstillingen på holdet, og vi blev ved med at jagte vores chance.

- Jeg er også tilfreds med udskiftningerne, siger Jess Thorup.

Træneren havde en vigtig hånd med, da han sendte Paul Onuachu på banen i anden halvleg. Nigerianeren blev matchvinder med sit mål til 2-1 efter 77 minutters spil.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.