Thorup: Ikke det sidste nederlag vi får

FC Midtjylland led søndag deres første Superliganederlag i sæsonen. Cheftræner, Jess Thorup, erkender, at det ikke bliver det sidste.

JessThorupfoto_0.jpg

På MCH Arena i Herning tabte FC Midtjylland søndag med 1-0 til FC Nordsjælland. Cheftræner, Jess Thorup, var indstillet på, at nederlaget ville komme før eller siden.

- Som jeg sagde til spillerne efter kampen, så skulle vi jo tabe på ét eller andet tidspunkt, og det her bliver heller ikke det sidste nederlag, vi får, siger cheftræner Jess Thorup efter opgøret til FCM TV.

Det har især været offensivt, det har haltet for midtjyderne. I denne Superliga-sæson har klubben et scoringssnit på 1,11 mål pr. kamp. I mesterskabssæsonen scorede holdet 1,94 mål pr. kamp - næsten dobbelt så meget som i denne sæson.

- Vi spiller jo rigtig fint med bolden langt hen ad vejen og har dominansen, men vi mangler lige lidt kvalitet både i stikning, aflevering, løb i feltet og så videre, siger Jess Thorup.

Sparv: Sindssygt irriterende

Den finske midtbanespiller, Tim Sparv, var en af de få på FC Midtjylland-holdet, der kunne være sin indsats bekendt. Han var tilfreds med den defensive præstation, men ikke med resultatet.

- Det irriterer mig. Det irriterer mig sindssygt meget, siger han til FCM TV.

Han afviser samtidig, at det pressede kampprogram gør spillerne ude af stand til at præstere i alle turneringer.

- Fodbold er jo vores job, så vi skal være professionelle for at kunne spille både pokalturnering, Europa League og Superliga. Vi må alle have en stolthed i at udføre vores arbejde, det bedste vi kan, siger Tim Sparv.

Se hele interviewet fra FCM TV med Jess Thorup her:

 

Se hele interviewet fra FCM TV med Tim Sparv her: