Thorsgaard forlader FCM Håndbold

Efter otte år i FCM Håndbold takker Susan Thorsgaard af efter sæsonen. Nye udfordringer venter stregspilleren.

Susan Thorsgaard kom til det midtjyske året inden, Ikast-Brande blev til FCM Håndbold. Men selvom hun har været med fra begyndelsen, så bliver det ikke her, hun slutter sin karriere.

For efter hendes ottende sæson i klubben, så venter der ifølge stregspilleren selv nye udfordringer.  

 - Jeg har været rigtig glad for at være i klubben. Det er en god klub, som har givet mig mange store oplevelser, så det er selvfølgelig specielt at stoppe. Men efter otte år har jeg vurderet, at det var tid til at prøve noget nyt, siger Susan Thorsgaard.

Hvad det præcist er, Susan Thorsgaard vil kaste sig over i fremtiden står endnu ikke klart.  

Thorsgaard og FCM er gået hånd og hånd

Susan Thosrgaard vandt sit første mesterskab med FCM i 2011, og siden er yderligere to tilføjet, ligesom tre pokaltitler kan tilføjes håndbold-cv’et.

 I FCM har man været glad for profilen, der har været med til at tegne klubben de seneste år.

 - Susan og FCM er gået hånd i hånd i mange år, og hun har været en stor del af den succes, vi har haft i de seneste år. Hun er en spiller, som har sat sit aftryk på klubbens historie. Nu er det tid til nye udfordringer for Susan, og vi skilles i god fordragelighed og ønsker hende alt det bedste fremover, siger direktør Troels Banggaard.

 Cheftræner Helle Thomsen sender også roser efter den stærke stregspiller.

 - Det er specielt at sige farvel til Susan. Hun har været i klubben, siden jeg tiltrådte, og har været med til at bygge det op, vi har i dag. Jeg har været rigtig glad for at arbejde sammen med hende. Hun er professionel både på og uden for banen, og jeg glæder mig til at følge hende og ønsker hende et stort held og lykke fremadrettet, siger Thomsen.