Thomas Dalgaard: Ja, der var hånd på

Viborgs Thomas Dalgaard indrømmer, at han scorede med armen til 1-0 mod FC Vestsjælland fredag aften.

Superligaens topscorer, Thomas Dalgaard, indrømmer blankt, at han scorede på ulovlig vis, da han bragte Viborg foran 1-0 i 4-1-sejren over oprykkerkollegerne fra FC Vestsjælland fredag aften.

Målet burde nemlig have været annulleret for hånd på bolden.

- Bolden ramte mig på overarmen, så den kan da helt sikkert dømmes. Selvfølgelig er jeg træt af, at det var med armen. Men det var en ren refleks, så det var ikke fordi, jeg ville snyde, siger Thomas Dalgaard.

Viborg endte med at hente en storsejr, så den ulovlige scoring fik ikke vital betydning. Viborgs cheftræner, Ove Christensen, vil da heller ikke fokusere på Dalgaards mål.

Han vil hellere tale om det fine spil, Viborg-mandskab viste.

- Vi er meget lykkelige for den her præstation. Vi synes, at vi spillede rigtig godt, og det var en meget fortjent sejr, siger Ove Christensen og tilføjer:

- FC Vestsjælland sad på opgøret i de første 10 minutter, men selv under deres gode periode havde vi store chancer.

- Vi havde jo sådan set chancer nok til både to og tre mål i første halvleg, men vi blev desværre fanget på en omstilling, da de udlignede.

Ove Christensens tropper indtager nu Superligaens andenplads, og cheftræneren håber, at spillerne sætter pris på den fine start i denne sæson.

- Vi hæfter os meget ved, at vi har hentet hele 20 point på nuværende tidspunkt. At det så udløser en andenplads, det har vi ikke selv nogen indflydelse på.

- Men vi skal nyde det. Jeg ser hverken opad eller nedad - jeg ser fremad, siger Ove Christensen.

1:35
I superligaen vandt VFF fredag aften en sikker sejr på 4-1 over FC Vestsjælland.