Thisted vandt over Viborg

På hjemmebane vandt Thisted i dag 2-1 over Viborg. Se reaktioner her.

Thisted vandt også sin anden kamp i årets 1. division i fodbold med en 2-1 sejr hjemme på Lerpytter over lokalrivalerne fra Viborg FF.

Første halvleg sad Thisted tungt på kampen, og Daniel Kristensen kunne efter en lille halv time bringe det blå-hvide hjemmehold foran 1-0.

Kort inde i anden halvleg lykkedes det Viborg at komme på måltavlen, da nigerianske Christian Muomaife scorede til 1-1. Som kampen skred frem dalede Thisteds tempo, men det forhindrede ikke endnu et mål til thyboerne.

Med godt ti minutter tilbage missede Viborg-keeperen Robert Veselovsky et indlæg. Det ramte ham på skulderen og Thisteds Christian Andreasen kunne nøjes med at sætte knæet på til en scoring. 2-1 sluttede kampen.

Kampfakta:

Thisted-Viborg 2-1 (1-0).1-0 Daniel Kristensen (26. minut). 1-1 Christian Muomaife (47. minut). 2-1 Christian Andreasen (77. minut).Tilskuere: 1.317.