1:35
Thisted FC havde nok at spille om i dagens kamp.

Thisted FC spiller med i den sjove ende af 1. division, og i dag havde de mulighed for at spille sig helt til tops i opgøret mod HB Køge - noget hverken fans eller spillere havde forventet inden sæsonstart.

- Jeg havde faktisk ikke regnet med, at det skulle gå så godt, lød det fra Thisted FC-fan Peter Huitfelt inden kampstart.

Da først kampen blev fløjtet i gang, fortsatte det gode Thisted-humør dog ikke længe. Efter 17 minutter kom HB Køge foran med et mål af Jakob Johanssen, og et kvarter senere udbyggede samme spiller føringen til 2-0 over Thisted.

- Første halvleg kan vi ikke være tilfredse med, men i anden halvleg synes jeg klart vi går ud og forsøger at vende billedet, lød det fra cheftræner Bo Thomsen fra Thisted FC.

Efter pausen blev afslutningerne farligere, men bedst som Thisted lignede et hold på vej tilbage, sneg HB Køges Martin Jensen sig til et mål efter et indkast.

I kampens 69. minut fik Sakari Tukiainen pyntet på resultatet med et mål for Thisted. Kampen endte dog 3-1 til KB Køge. Thisted taber dermed de tre point, men bevarer indtil videre tredjepladsen.

Viborg spillede også i dag og havde mere held end Thisted. Holdet vandt 3-2 over Roskilde.