Thisted slår Skive IK og fortsætter Superliga-kurs

Thisted slog Skive IK i 1. division efter at have været bagud. Sonny Jakobsen scorede to gange for Thisted.

Sonny Jakobsen jubler med resten af Thisted-holdet, efter at han har gjort det til 2-1.

Selvom Skive bragte sig foran, så svarede Thisted hurtigt igen ved to mål fra Sonny Jakobsen. Derfor tog topholdet endnu tre point med en sejr på 2-1.

Det var to hold, der havde brug for tre point i hver sin ende af tabellen af 1. division.

I starten var det Skive, der rakte mest ud efter pointene. Efter bare otte minutters spil er det nemlig gæsternes Jesper Henriksen, der får kampens første store chance. Den udnytter han til fulde, og så kan han bringe Skive i front med 1-0.

Men bare få minutter senere bliver værternes Jeff Mensah dog nedlagt i Skive-feltet, og det giver straffe til Thisted.

Den skal Sonny Jakobsen tage sig af. Og han udligner til 1-1.

Knap har Thisted-spillerne fået armene ned, før den er gal i den anden ende. Straffespark til gæsterne, som Thomas Dalgaard skal tage sig af.

Kevin Mendosa redder i første omgang, og efterfølgende smadrer Dalgaard bolden forbi.

- Jeg glider lidt, men det er ingen undskyldning. Jeg får endda en ripost også, som jeg skal sparke ind, siger Thomas Dalgaard efterfølgende.

- Jeg tænker først, da jeg redder "yes!", men så ser jeg hurtigt, at den kommer lige til Dalgaard, og så er jeg hundrede på, at han sparker den ind. Men han var heldigvis uskarp i dag, siger Kevin Mendosa.

Det gik stærkt i første halvleg, og efter bare 20 minutters spil fører Tobias Mølgaard bolden op. Han sender et indlæg ind, hvor Sonny Jakobsen bare skal sætte en inderside på. 2-1 til Thisted.

Indianerfodbolden fortsatte halvlegen ud, uden at det dog kastede flere scoringer af sig.

I anden halvleg er det Skive, der presser på for udligningen, men den udebliver.

Derfor vinder Thisted med præcis samme cifre, som sidst de to hold mødtes. Den nye Skive-træner har derfor stadig sin første sejr til gode og kan nu se sit hold være placeret på sidstepladsen i 1. division.

Omvendt kan den dobbelte målscorer Sonny Jakobsen og Thisted glæde sig over, at de fortsat ligger rigtig godt til på en andenplads.