Thisted-angriber går mål-amok

Thisted FC's 22-årige angriber Mikkel Agger er inde i en usædvanlig stime. For tredje kamp i træk scorede han i dag hattrick.

Mikkel-Agger_0.jpg

Mikkel Agger. Det navn er efterhånden værd at holde godt øje med for forsvarsspillere i den danske 2. division vest. For Mikkel Agger fra Thisted FC er lige nu brandvarm.

I dag scorede den 22-årige Thisted-angriber for tredje kamp i træk tre gange i samme kamp. Agger scorede alle Thisteds mål i 3-1 sejren ude over Kolding - og dermed er Thisted fortsat med i kampen om oprykning til 1. division.

For 14 dage siden scorede Mikkel Agger tre mål i 3-3 kampen mod Brabrand, og for en uge siden stod han for halvdelen af målene, da Thisted vandt 6-2 over Næsby.

Fodbold i årerne

Mikkel Agger stammer fra Lemvig, og han har været forbi både Esbjerg fB og AC Horsens uden at ramme de helt store overskrifter. Den 22-årige angriber har ikke målnæsen fra fremmede. Hans far, Søren Agger, har været målscorer for både Herning Fremad og Ikast fS i den bedste danske fodboldrække.

Spørgsmålet er nu, om den unge angribers målstime er rekord i de danske divisioner? Om der nogensinde er nogen, der har præsteret noget lignende?

Kan I komme i tanke om en spiller, der har præsteret noget tilsvarende eller vildere, så skriv en kommentar til artiklen herunder.