Tenniscifre i Silkeborg

Der var mål for alle pengene, da Silkeborg med en 6-2-sejr over FC Roskilde hentede vigtige point i 1. division.

Der var målfest i Silkeborg, da hjemmeholdet søndag vandt 6-2 over Roskilde.

Silkeborg IF leverede en vaskeægte målfest, da holdet på hjemmebane slog FC Roskilde med 6-2 søndag.

Med to mål i første halvleg kom Silkeborgenserne godt fra start i kampen. Og i starten af anden halvleg eksploderede det hele, da de to hold over en periode på bare 20 minutter leverede fire mål.

Silkeborg var foran med 4-0, da Roskildes Mark Leth med 20 minutter tilbage fik pyntet på resultatet med en enkelt scoring. Men minuttet senere scorede Silkeborg igen, og så var der endegyldigt lagt låg på kampen.

I kampens sidste minutter satte både Silkeborg og Roskilde endnu en scoring på tavlen og sikrede dermed endnu mere underholdning til de fremmødte fans.

Med sejren er Silkeborg oppe på 39 point i 1. division, bare ét point efter Vejle på den tredjeplads, der giver oprykning til Superligaen.