Teenagepiger i kø i timevis for at høre norske popstjerner

Den norske popsensation Marcus & Martinus giver koncert i Boxen lørdag aften. Hundredvis af piger lå i kø i timevis til den totalt udsolgte koncert.

Lige siden tidligt i morges har hundredvis af piger ligget i kø for at komme ind til koncerten med Marcus og Martinus.
Lige siden tidligt i morges har hundredvis af piger ligget i kø for at komme ind til koncerten med Marcus og Martinus.
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

De forreste har stået i kø, siden meget tidligt i morges. For bare et lille glimt af de to unge popstjerner får de mange piger til at skrige i vilden sky. 

- Jeg har været her siden klokken 6.00 i morgen. For at se dem og for at komme op forrest, siger 13-årige Maria Stougaard fra Viborg.   

Men koncerten er så småt allerede startet. For i køen er der dagen igennem blevet sunget med på blandt andet storhittet Dance With You. For fuld udblæsning. 

- De er fantastiske. De er virkelig gode til at synge, og deres personligheder er virkelig fantastiske. Og så er det bare en bonus, at de er vildt lækre, siger Lærke Rosendal med et stort og forlegent smil. 

Karriere med kometfart

Siden tvillingerne Marcus og Martinus vandt det norske børne-MGP for fem år siden, har deres karriere haft kometfart. I forgårs gav de koncert i Warsawa, i går i Berlin, og i aften indtager de så Herning.

Tusindvis af piger er strømmet til byen, for at høre dem. På Intagram har de over en million følgere, og heller ikke foran hotellet kan de være i fred. Men opmærksomheden er endnu ikke blevet for meget for de to drenge.

- Vi har glædet os rigtig længe. Jeg har bare lyst til at stå på scenen nu, så jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget, og det bliver så fedt, siger Martinus Gunnarsen, som er den ene del af tvillingeduoen. 

Koncerten i aften er udsolgt, og pigerne forventer en fest - også selvom nogle har hørt dem før.

- Jeg har mødt dem 5 gange, og det her er så min 6. gang, siger Clara Nielsen.

Du kan se hele interviewet med de to popstjerner herunder: 

4:10