Team Tvis tager første stik i kampen om DM-bronze

Team Tvis Holstebro vandt klart i den første kamp om kvindernes bronzemedaljer på hjemmebane over Viborg HK.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Team Tvis Holstebro er godt på vej til at vinde bronzemedaljer i kvindernes håndboldslutspil.

Onsdag vandt holdet på hjemmebane med 30-23 i den første bronzekamp mod Viborg HK.

Viborg HK fik ellers en flyvende start på kampen og var foran 8-4 efter 12 minutter. Ikke mindst på grund af en meget veloplagt Ann-Grete Nørgaard, der scorede hele ni gange i første halvleg.

Men stille og roligt arbejdede Tvis sig tilbage i opgøret og kunne faktisk gå til pause med en føring på 15-14.

I anden halvleg holdt Tvis sig nærmest konstant oppe med to-tre scoringer, men i de sidste 12 minutter stak hjemmeholdet af og gav sig selv et godt udgangspunkt inden returkampen.

Tvis gik fra 23-21 til 30-23 på ti gyldne minutter, inden der slet ikke blev scoret i kampens sidste tre et halvt minut.

Returkampen i Viborg spilles næste onsdag.