Team Benns sikrer gæster på Hawaii

Tsunami-varsel i Stillehavet får Team Benns til at flytte gæster højere op på øen.

Japan_Bin.01.jpg

Der er hektisk aktivitet på rejsebureauet Team Benns i Holstebro i dag. Rejsebureaet har travlt med at få fat i alle de gæster, der kan være berørt af morgenens katastrofale jordskælv i Japan - med efterfølgende tsunamivarsler til følge.

- Vi har travlt med at få overblikket lige nu, for vi har folk rundt om i hele verden, og der er udsendt tsunamivarsler for 50 lande, forklarer administrerende direktør for Team Benns, Allan Kvist.

Hawaii-gæster evakueres til højere beliggende steder

Blandt andet har rejsebureauet gæster ved kysten på Hawaii, som i øjeblikket er ved at blive evakueret til højere beliggende steder på øen.

- Vi har været i kontakt med alle vores gæster på Hawaii, nogle bliver evakueret til højtliggende områder, mens dem på den nordlige del af øen er orienteret om situationen og bekendt med at de skal orientere sig løbende. Så der er rimeligt styr på det nu, siger Allan Kvist.

Team Benns er ved at tjekke op på alle de gæster, der kan være berørt af situationen, ligesom de skaber kontakt mellem gæsterne og danske ambassader og konsulater.

- Det fylder utroligt meget i dag, erkender Allan Kvist.