Taroks oldebarn skal være folkeeje

Bliv "medejer" af det syv måneder gamle føl, der spiller sin berømte oldefar i Tarok-filmen.

Alle travinteresserede får nu mulighed for at følge travhestens Taroks oldebarn på nærmeste hold.

Baby Tarok, som føllet indtil videre kaldes, har ifølge eksperter et stort potentiale som travhest, og for at sætte fokus på travsporten har Dantoto lavet et samarbejde med filmproducenten Ragner Grasten, der står bag filmen om Tarok.

- Vores drøm er at give danskerne mulighed for at opleve, hvad det vil sige at have en hest i familien. En hest der gennem pleje og træning måske en dag vokser op til at blive den nye Dannebrog på fire ben, siger Rolf Laugesen fra Dantoto i en pressemeddelelse.

Dantoto tilbyder, at man kan blive "medejer" af Baby Tarok, der i øvrigt spiller sin berømte oldefar i filmen. Ejerskabet koster dog ikke noget - det kræver kun, at man bliver medlem af Facebook-gruppen www.facebook.com/babytarok.

Medejerne kan så følge med i, hvordan træningen skrider frem, ligesom de bliver inviteret til hestens fødselsdag og får billetter til dens første løb.

Den syv måneder gamle Baby Tarok er i stald hos travtræneren Morten Friis, der er tilknyttet Skive Trav. Dens oldefar Tarok døde i 1981.

TV MIDTVEST har fulgt optagelserne af den nye Tarok-film. Vi sendte første afsnit tirsdag aften. Se afsnittet her:

10:02 Luk video