Tarm-spiller dropper bryllupsrejse for at spille pokalkamp

Simon Møbjerg Christiansen fra Tarm IF har fået lov til at udeblive fra sin bryllupsrejse, for at kunne spille pokalkamp mod AC Horsens onsdag aften.

bryllup.jpg

Onsdag aften møder Tarm IF Superligaholdet fra AC Horsens i en pokalkamp. Men for én af spillerne har det været noget af et dilemma, om han skulle deltage i kampen eller ej. Kampen ligger nemlig på præcis samme dag som Tarm IF’s faste højreback, Simon Møbjerg Christiansen skal på bryllupsrejse med sin forlovede.

- På vores niveau bliver det her ikke større, siger Simon Møbjerg Christiansen.

Selvom Simon Møbjerg Christiansen gerne vil afsted på bryllupsrejse med sin udkårne, så vil han samtidig ikke gå glip af sit livs store fodboldkamp.

- Jeg går ufattelig meget op i fodbold og i min fodboldklub, hvor jeg har spillet altid. Så jeg ville ikke kunne sidde i London og vide, at de andre spiller. Det vil jeg ikke kunne leve med senere hen, for man ved aldrig, hvornår man får sådan en chance igen. Ikke som amtør, siger Simon Møbjerg Christiansen.

Tager på bryllupsrejse med veninde
Selvom bryllupsrejsen til London allerede er købt og betalt, så har Simon Møbjerg Christiansen den seneste tid ihærdigt forsøgt at overtale sin forlovede til at måtte blive hjemme. Og efter et par dages betænkningstid er missionen lykkes.

- Hun tænkte over det et par dage, og så var det faktisk hende selv der foreslog at lave bryllupsrejsen om til en shoppetur med en veninde, siger Simon Møbjerg Christiansen.

Men – for der er selvfølgelig et men. Eneste betingelse er, at Simon Møbjerg Christiansen tager med på en ny bryllupsrejse med sin udkårne. Og denne gang skal han helt selv spare op til den.
Flere af holdkammeraterne har dog allerede hjulpet til og doneret flotte beløb til bryllupsrejse nummer to.

DBU pokalkampen mellem Tarm IF og AC Horsens skal spilles på Tarm Stadion. Simon Møbjerg Christensen og hans holdkammerater regner med, at der kommer omkring 1000 tilskuere til kampen.

 

4:00
Frederikke og Simon Christiansen her blev gift i lørdags. Men allerede nu har en rejse skilt dem ad. Simon Christiansen havde en nemlig en ting herhjemme, han for alt i verden ikke ville gå glip af: