Tarm-Foersum kan blive sorteper

Hvis Rødovre får to point for at nedlægge protest i kampen mod Skive, får Tarm-Foersum svært ved at overleve i 1. division.

120312_Tarm_Foersum.jpg

Håndbold-kvinderne fra Tarm-Foersum GF kan gå hen og blive den helt store taber i sagen om Skive FHs brug af en ulovlig spiller i kampen mod Rødovre.

Tarm-Foersum kæmper ligesom Rødovre for at undgå nedrykning, og hvis Rødovre får to point ud af at nedlægge protest i Skive-kampen, vil Tarm-Foersum få svært ved at overleve i 1. division.

I givet fald skal vestjyderne vinde over Rødovre i den sidste spillerunde og samtidig være afhængig af andre resultater.

 - Vi er meget trætte af situationen. Det er en træls sag, siger formanden for Tarm-Foersums håndboldudvalg Tommy Rahbek Nielsen til tvmidtvest.dk

- Sådan er spillet

Samtidig understreger han, at reglerne skal overholdes.

- Rødovre er i deres gode ret til at nedlægge protest. Sådan er spillet. Men det er selvfølgelig træls, hvis det hele skal afgøres ved skrivebordet, siger Tommy Rahbek Nielsen.

Han håber, at håndboldforbundets disciplinærudvalg vil tage hensyn til, at det ikke fik betydning for kampens resultat, at Skive benyttede en ulovlig spiller. Kampen var reelt for længst afgjort, da spilleren kom på banen.

Eksternt link - se stillingen i 1. division.