Tager afstand fra fan-vold

FC Midtjylland tager afstand fra fan-vold i Hobro og hjælper politiet med at finde de fans der var voldelig over for kvindelig kontrollør. (Arkivfoto)

FC Midtjylland-Logo-gulv_0.jpg

Stoltheden over 5-1 sejren over Hobro er blegnet i FC Midtjylland, efter det er kommet frem at fans har tæsket en kvindelig kontrollør under udekampen i Hobro. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er svært på videobillederne at se præcist, hvad der foregår omkring episoden med den kvindelige kontrollør, men vi har hjulpet med efterforskningen og givet politiet navne og oplysninger på et par af dem, der var involveret, forklarer FCM's sikkerhedschef Anders Bach Jensen, der selv var til stede på stadion i Hobro.

Fan har fået karantæne

Ved en anden episode slog en fan ud efter en anden kontrollør. Vedkommende har nu fået en langvarig karantæne. FCM-direktør Hans Krabbe tager skarpt afstand fra episoderne fredag aften.

- Jeg stod selv på tribunen bag målet og glædede mig over, at så mange midtjyder havde taget turen. Der var både familier og fædre, der havde taget tidligt fri og drengene med til fodbold. Det var en virkelig god oplevelse. Desto mere træt af det og skuffet bliver man, når det kommer frem, at et fåtal ikke er i stand til at opføre sig ordentligt, siger Hans Krabbe til FC Midtjyllands hjemmeside

Episoden med den kvindelige kontrollør undersøges nu af politiet.