Tæt pokalkamp i Thisted

2.divisions-holdet Thisted FC var i aften tæt på at spille lige op med superligamandskabet fra Sønderjyske. Først i overtiden fik Sønderjyske sikret sig sejren på Lerpytter Stadion.

Tirsdag aften tørnede Thisted FC fra 2. division sammen med superligaholdet Sønderjyske. På papiret lignede det Davids kamp mod Goliath, men det lykkedes hjemmebaneholdet fra Thisted at give sønderjyske kamp til stregen.

I løbet af 1. halveg havde Sønderjyske det meste af spillet, mens Thisted gjorde alt hvad de kunne for at presse på. Sønderjyske havde tre store chancer mod Thisted-nettet, men først to minutter før halvegs-fløjtet scorede Sønderjyskes Johan Absalonsen til 0-1

I 2. halveg havde Thisted FC en del flere chancer - og 80 minutter inde i kampen lykkedes det Thisteds Mads Lauritsen at udligne til 1-1 mod superligamandskabet fra det Sønderjyske.

Men 5 minutter inde i overtiden kom Sønderjyskes Johan Absalonsen på banen igen - og scorede til 1-2, der også blev kampens slutresultat.

Sønderjyske er dermed videre til tredje runde sammen med både Esbjerg og Viborg fra den bedste række.

769 tilskuere var dukket op til landspokalturneringen på Lerpytter Stadion i Thisted.

Viborg er nemt videre

Viborg fra den bedste række var også i kamp på udebane, hvor modstanderen var Marienlyst fra 2. division.

Efter en træg start bragte Søren Reese Viborg foran på et hovedstød efter en halv time, og kampen endte med en sikker Viborg-sejr på 5-1 blandt andet efter tre scoringer på omkring fem minutter.