Tæskehold blev til indviklet sag

En række tilfældigheder torsdag aften gjorde at politiet i Skive nu har nok at se til i løbet af fredag. Sagen blev meget kompliceret.

Politi_5.jpg

Klokken 20.23 i aftes blev en 31-årig mand i Skives opland opsøgt derhjemme af et tæskehold på fire personer. De ville inddrive en gæld, som den 31-årige skulle have til mændene på grund af nogen mobiltelefoner, han tidligere har købt - men ikke betalt.

Den 31-årige fik besøg af tæskeholdet derhjemme, og kunne godt mærke hvilken vej vinden bar. Derfor stak han af fra sit eget hus, og kørte væk i sin bil.

Det bemærkede en kæreste til tæskeholdet, som holdt og ventede ude på vejen. Hun valgte derfor at følge efter den 31-årige.

Flugtbilen var ikke betaltBilen som den 31-årige flygtede i, havde han ugen før købt i Vejle. Men også den havde han glemt at betale. Og manden fra Vejle var netop på dette tidspunkt på vej til Skive, for at få enten penge eller bil med hjem. Tilfældighederne vil, at Vejle-manden ser den 31-årige der er på flugt i bilen, og vender derfor om for at følge efter.

Så var der altså en flugtbil, en anden bil med en kæreste til en af mændene fra tæskeholdet, og en tredje bil med en mand fra Vejle, der kørte rundt i Salling.

Kæresten tror det er forstærkning

Den kæreste der fulgte efter den 31-årige, troede så at bilen bagved var forstærkning, som den 31-årige havde tilkaldt. Derfor ringede hun til tæskeholdet, der så også satte efter flugtbilen. Så var fire biler altså i halen på hinanden.

Fik nok og ringede til politietFører-bilen i kolonnen med den 31-årige skyldner bag rattet fik nok, og ringede til politiet. Han blev af betjentene bedt om at køre hjem til bopælen igen, hvor politiet så også ville komme. Alle fire biler ankommer tilbage på bopælen, før politiet når at ankomme, og så bliver det alvorligt.

Gik til angreb på uskyldig mandDa tæskeholdet var af det indtryk at manden fra Vejle var tilkaldt som forstærkning, er Vejle-manden også den første der får kærligheden at føle. Tæskeholdet omringer Vejle-mandens bil, og knuser en rude i den. Vejle-manden der er 19 år, forsøger at stikke af til fods, men bliver indhentet, slået og sparket af en af mændene fra tæskeholdet, en 22-årig mand fra Roslev. Og det altså i en sag, der slet ikke vedrører Vejle-manden.

Politiet ankom

Da politiet ankom, faldt der ro over gemytterne. Det tog lang tid at få hele sagen udredt, og det arbejde er ikke afsluttet endnu. Foreløbigt er den 22-årige mand fra Roslev sigtet for vold mod Vejle-manden, og for ulovlig våbenbesiddelse.

Vejlemanden fik dog trods alt andet end slag ud af besværet. Han fik den ubetalte bil med sig hjem.

Trods alt.

Læs også andre historier om tæskehold:Tæskehold fra Struer anholdtOp til et års fængsel til tæskehold i Ikast-BrandeYvonne-sagen fra Mors