Sygehus i Silkeborg vinder pris

Nystiftet pris til Regionshospitalet Silkeborg for godt arbejde inden for radiologi.

Regionshospitalet Silkeborg.jpg

I weekenden vandt Radiologisk Afsnit i Diagnostisk Center på Regionshospitalet Silkeborg en ny pris ved den europæiske radiologikongres i Wien. Det oplyser Hospitalsenheden Midt i en pressemeddelelse.

- Vi er virkelig stolte over den udmærkelse, prisen er på europæisk niveau. Vi føler også, at vi har medvirket til at tage et stort skridt inden for det radiologiske speciale, lyder det fra Agnete Hedemann Nielsen, der er ledende overlæge og radiolog på Diagnostisk Center.

Afdelingen har bragt opmærksomhed på radiologi - bedre kendt som røntgen - og får derfor prisen, "TMC Radiology Quality Award", på 10.000 euro.

- Jeg mener, vi har knækket koden i forhold til at få radiologien ind som en væsentlig medspiller i det enkelte patientforløb. Vi sikrer samtidig en udvikling af vores eget speciale ved at fokusere mere på radiologiske tilbud for den enkelte patient frem for bare at plukke en standardvare ned fra radiologiens hylder, siger Agnete Hedemann Nielsen.

Pengene er blevet doneret til afdelingens forskningsfond, der foruden forskning arbejder med kvalitetsudvikling inden for radiologi.