Svindler på spil i landsdelen

En svindler har slået til to gange i Viborg den seneste uge.

Politi.dk logo_0.jpg

En svindler er på spil i Viborg-området. Inden for den seneste uge har han slået til to gange. I sit eget navn har han narret sig til musikanlæg, tøj og en stor BMW.

Ulrik Jørgensen fra Viborg blev narret, da han var med til at sælge sin svogers BMW. I mandags afleverede han nøglerne til en køber til bilen, fordi hans svoger Mogens Jensen er på ferie. Men pengene endte aldrig på svogerens konto.

Hos Sound-Design i Viborg lejede de i søndags to musikafspillere ud til samme mand. Udstyret skulle være leveret tilbage i tirsdags, men det er endnu sket.

-Man føler sig utroligt frustreret over at være taget ved næsen på den her måde, fortæller Jesper Beck, der er medejer i Sound-Design

Manden underskrev lejekontrakten med eget navn og viste ID ved udleveringen, men det har ikke været muligt at træffe ham på den oplyste adresse. Sound-Design forventer, at det kommer til at koste dem mellem 60-80.000.

Og manden har været i gang i et længere stykke tid. I Sportigan i Viborg ligger der en ubetalt regning fra manden fra påsken. Manden ringede han ind og bestilte tøj for 10.000 kr. til to mænd, der selv kom forbi og hentede det. Camilla Kejlberg er butiksassistent i Sportigan og var på arbejde, da de kom forbi.

-De virkede meget reelle, og de havde deres historie klar, så der var ikke rigtigt nogen tvivl.

Hos Sound- Design undrer det, at manden kan fortsætte.

-Vi har det meget svært med, at man bare kan få lov til at gå fra den ene til næste til den næste og snyde og bedrage, forklarer Jesper Beck.

Ulrik Jørgensen sidder med den falsk-underskrevede slutseddel på bilen. Og ærgrer sig. Han lagde ikke mærke til noget suspekt ved manden.

- Ikke umiddelbart. Det er klart bagefter kan man få ham til at ligne både det ene og det andet, men ikke i øjeblikket.

Alle tre tilfælde er meldt til politiet, men det var i dag ikke muligt at få en status på sagen fra Politiet.