Svigter Samariten?

I morgen skal Samariten give svar på, om de har skaffet den bakgaranti, Region Midtjylland kræver.

12Samariten.jpg

Uret tikker - og alarmklokkerne har ringet i et stykke tid. Samariten forhandler stadig med investorer for at skaffe penge, så de kan overtage ambulancekørslen i Skive, Viborg, Bjerringbro og Silkeborg.

Under 17 timer før kontrakten skal underskrives ved Bent Hansen stadig ikke, om den svenske redningsvirksomhed Samariten overhovedet møder op for at underskrive i morgen.

- Det, der gerne skulle blive samarbejdsforhold i fremtiden, starter på en lidt speciel måde, ved at man udebliver. Det er ikke den bedste måde at starte et samarbejde på, siger regionsrådsformand Bent Hansen.

Men Samariten har flere chancer. Hvis de ikke møder op, skal kontrakten nemlig sendes til Stockholm for at få en underskrift senest 5. januar 2009.

Derfra har Samariten indtil 15. januar, før bankgarantien skal falde. Sker det ikke, skal Region Midtjylland sende en rykker til Samariten, som derefter har indtil den 23. januar til at finde pengene.

Bent Hansen har tidligere anmodet Falck om at lade deres licitationstilbud stå ved magt såfremt Region Midtjylland ikke opnår aftale med Samariten.

Skal Falck eller Samariten køre ambulancerne fremover? Skriv en kommentar herunder.