Sviatchenko donerer 10.000 kroner til Black Wolves

Den tidligere FCM-forsvarer, Erik Sviatchenko, har netop valgt at donere 10.000 kroner til FC Midtjyllands officielle fanklub, Black Wolves.

Erik Sviatchenko vinker farvel

Den tidligere forsvarsprofil for FC Midtjylland, Erik Sviatchenko er i det generøse hjørne. Han har netop valgt at donere 10.000 kroner til FC Midtjyllands officielle fanklub, Black Wolves.

- Jeg har været i min hjerteklub i ti år, og fansene har altid været der for mig. Derfor vil jeg gerne betale lidt tilbage, som de så kan bruge på at skabe en fed stemning for mine gamle holdkammerater og for de øvrige tilskuere, der kommer på stadion, forklarer Erik Sviatchenko til FCM's hjemmeside.

 

Den talentfulde forsvarsgeneral blev i januar solgt til den skotske storklub Celtic, men har på trods af sin nye hjemmebane ikke glemt sine ulvespor.

- Folk skriver og tænker stadig på mig via deres tilkendegivelser, og det er rart. Jeg glemmer aldrig FC Midtjylland og den familiefølelse, der altid har været og stadig er. Jeg følger stadig helt tæt med i FCM og ser alle kampene, siger han.

 

I Black Wolves er de glade for den økonomiske indsprøjtning.

- Det er da mange penge. For eksempel kostede malingen til tifoen mod Viborg 7000 kroner, så Erik bliver da en stor bidragsyder til vores næste tifo, siger formand for Black Wolves Thomas Mikkelsen til fcm.dk.

- Det er super cool af Erik. Han er en god gut, og jeg tror, at alle håber på at se ham tilbage i FC Midtjylland, når han er færdig i udlandet. Vi har fulgt Erik, siden han var en ung knøs på Akademiet. Erik har ikke været bange for at give noget af sig selv, og vi har kunnet følge ham tæt på de sociale medier. Vi har kunnet se, hvordan han er vokset som menneske og spiller i hans tid i FC Midtjylland. Det har været fedt at se, hvordan har taget over, når Bak ikke har været der. Han var for mig en naturlig anfører i Baks fravær, og jeg håber, han kommer hjem og får bindet om armen engang, lyder det fra formanden.

 

Erik Sviatchenko og hans forlovede, Anne Rudmose, der også spiller for Celtic, er netop blevet forældre til en lille dreng.