Svenskerne vil have Helle Thomsen som landstræner

Selvom FCM-håndbold har sagt nej, så forsøger Sveriges Håndboldforbund fortsat at få fat i den populære træner. De vil nemlig gerne have hende med til OL i Rio.

Arkivfoto
Arkivfoto

Sveriges håndboldlandshold mangler desperat en ny landstræner, og de har længe haft sigtekornet rettet mod FC Midtjyllands cheftræner, Helle Thomsen. De svenske landsholdsspillere håber nemlig på, at de kan få hende med til OL i Rio til sommer.

- De har ønsket Helle, og de har været indstillet på at vente, så vi kunne give det en sidste chance, siger Stefan Karlsson til Herning Folkeblad

Men FC Midtjylland ønsker ikke at frigive deres ombejlede træner, selvom svenskerne presser hårdt på.

- Nu er det tæt på. Vi håber på et positivt svar i løbet af dagen, og det er derfor, at vi har ventet. Hendes agent kæmper med Midtjylland, siger Stefan Karlsson til Herning Folkeblad.

Helle Thomsen har tidligere bijobbet i Sverige. Senest fik hun comeback som svensk landstræner, da hun stod i spidsen for det svenske landshold i OL-kvalifikationsturneringen.
Helle Thomsens kontrakt udløber om et år, og til den tid håber det svenske landsholdsforbund, at kunne kalde den nuværende FCM-træner for deres permanente, svenske landstræner.

- Ja, det er sandsynligt. Forhåbentlig ender det sådan, men det kan også blive både og, som er det hun vil, siger Stefan Karlsson til Herning Folkeblad.