Svær start for Lemvig-Thyborøn

En dårlig defensiv betød endnu et nederlag til vestjyderne, som lørdag blev besejret af Odder.

Lemvig-Thyborøn Håndbold har fået en svær start på sæsonen efter nedrykningen fra håndboldligaen.

Sæsonens første kamp gav et nederlag til GOG, og i lørdagens kamp hjemme mod Odder blev det til endnu et nederlag - 33-34 til Odder.

Specielt første halvleg var en skidt oplevelse for vestjyderne, der drømmer om at komme tilbage til ligaen. Odder førte på et tidspunkt med otte mål og gik til pause foran 21-17. Defensiven fungerede slet ikke - specielt Søren Stoklund og den tidligere HC-Midtjylland-spiller Morten Bjerregaard scorede efter behag.

Hjemmeholdet fik reddet en del af æren i anden halvleg - men det var altså ikke nok til point.

- Endnu engang var det under al kritik. Specielt det, der foregår i vores defensiv er langt under det niveau, som jeg ved vi kan præstere, sagde cheftræner Anders Thomsen efter kampen.