Svær sæsonstart for Silkeborg

Det blev en svær start på sæsonen i 1. division for superliganedrykkeren Silkeborg, da HB Køge tog tredje sejr i træk ude mod Silkeborg IF.

Superliganedrykkeren Silkeborg tabte søndag deres første kamp i 1. division. Arkivbillede.

HB Køge har fået en fornem start på den nye sæson i 1. division. Søndag eftermiddag blev det til sejr på 3-0 ude over superliganedrykkeren Silkeborg IF.

Dermed har Køge maksimumpoint efter tre runder og er alene i spidsen for landets næstbedste række.

Derimod har Silkeborg fået en svær start på den nye tilværelse på anden klasse.

Med nederlaget er Peter Sørensens tropper placeret under nedrykningsstegen med et point.

I søndagens opgør bragte Martin Koch udeholdet foran efter en halv time.

Kampens afgørelse faldt i begyndelsen af anden halvleg. Først scorede Jakob Johansson til 2-0 efter syv minutter, og fire minutter senere øgede Ricki Olsen til 3-0.

I Viborg spillede hjemmeholdet 1-1 mod FC Helsingør, og opgøret mellem Næstved og Thisted fik samme facit.

Både Fredericia-Hvidovre og Nykøbing FC-FC Roskilde sluttede uden scoringer.

Dermed blev HB Køge altså det eneste hold, der fik tre point ud af tredje spillerunde.