Susanne Wilbek fyret – igen

Viborg HK-legenden Susanne Munk Wilbek er blevet fyret som talentchef og målmandstræner i Viborg HK. Hun stopper med udgangen af februar.

I marts måned nedlagde Viborg HK stillingen som sportschef som et led i omstruktureringer. Det kostede Susanne Munk Wilbek jobbet, men hun fortsatte i klubben som talentchef og målmandstræner på deltid. Den stilling har klubben nu også nedlagt. Det betyder, at Susanne Munk Wilbek nu står uden job.

- Det er jeg da ærgerlig over. Klubben har nedlagt de sportslige udvalg, jeg var en del af, og så må jeg tage det til efterretning, fortæller Susanne Munk Wilbek til TV MIDTVEST.

Fremtiden usikker

Susanne Munk Wilbek fik beskeden om sin fyring torsdag. Derfor har hun endnu ikke tænkt mange tanker om, hvad fremtiden nu skal bringe. Hun er uddannet fysioterapeut, og måske ligger fremtiden her.

- Nu skal jeg bruge lidt tid til lige at tænke mig om. Jeg brænder meget for talentudvikling, og jeg brænder meget for sundhed og fysioterapi. Siden sommerferien har jeg været på deltid, så jeg har brugt tid på at dygtiggøre mig indenfor mit fag, så nu må vi se, hvad fremtiden bringer, fortæller Susanne Munk Wilbek.

Hun fortsætter i klubben indtil udgangen af februar.