Sur smiley til anerkendt hotel

Hotel Schaumburg i Holstebro har fået en sur smiley pga. dårlig hygiejne.

Det 161 år gamle Hotel Schaumburg i Holstebro har fået en sur smiley for manglende rengøring i køkkenet. Fødevarekontrollen vurderer, at køkkenet var så beskidt, at hotellet øjeblikkeligt fik en bøde. Det er ikke første gang, at hotellet får en anmærkning, men det skal der nu laves om på, siger køkkenchefen

I dag mødtes alle de ansatte på hotellet for at gøre hovedrent.

- I perioder er man presset og så udskyder man måske den der rengøring bag ved væggen. Det er ikke nogen undskyldning. Overhovedet ikke. Vi ved, at det er os, der ikke har gjort godt nok rent nogle steder, og derfor er det også godt at få en reminder, siger Claus Hastrup, køkkenchef, Hotel Schaumburg i Holstebro.

Fødevarekontrollen havde en lang række anmærkninger i forhold til rengøring i køkkenet. I kontrolrapporten har de blandt andet skrevet: Hylder i kølerum i kælder har skimmelbelægning, særligt på undersiden. Samtidig skriver de at køkkenet bærer generelt præg af længere tids utilstrækkelig rengøring.

Det er anden gang indenfor et år, at hotellet får en bemærkning fra fødevarekontrollen. Det er en af grundene til, at myndighederne også har givet en bøde.

Køkkenchef Claus Hastrup har været kok i 30 år, og det er hans første sure smiley. Derfor skal hovedrengøringen nu sikre, at det er den første men også den sidste.

- Vi vil have vores smiley tilbage, og det får vi også. Det er jeg 100 procent sikker på, siger køkkenchef Claus Hastrup.