Superstuderendes uddannelse reddet

Marius Youbis drøm er gået i opfyldelse. Det er lykkedes ham at finde en sponsor, så han kan fortsætte på drømmestudiet.

Det er nu lykkedes 29-årige Marius Nteguem Youbi fra Cameroun at finde en sponsor, så han kan fortsætte på drømmestudiet.

- Det er jeg rigtig glad for. Det var det, jeg var ude efter, så det er en rigtig stor mulighed for mig. Det er rigtig, rigtig fint, siger Marius Youbi til TV MIDTVEST.

Den 29-årige superstudent var på trods af skyhøje karakterer i stor fare for at skulle forlade sit drømmestudie som elektronisk designingeniør på AU Herning, fordi han ikke kunne skaffe de 42.000 kroner, som et semester koster.

- Det bedste, der kan ske for mig, er, at der kommer nogen, der gerne vil sponsorere mig, sagde Marius Youbi den 17. juni til TV MIDTVEST.

Brug for skarpe hjerner

Nu er studiepladsen reddet. Dansk Mink Papir i Borbjerg ved Holstebro har set et stort potentiale i ham og har besluttet at sponsere hans uddannelse.

- Vi besluttede at sponsorere Marius, fordi han har nogle af de kvaliteter, som vi har brug for i et af vores udviklingsprojekter, og fordi han har nogle værdier, der passer godt ind vores virksomhed. Vi har brug for de skarpeste hjerner til at sikre, at vi får det bedst mulige projekt. Og vi er rigtig glade for, at vi samtidig kan hjælpe Marius til at komme igennem sin uddannelse, siger Johnny Larsen, udviklingsdirektør i Dansk Mink Papir.

Til gengæld skal Marius Youbi hjælpe virksomheden med et nyt projekt på en fodervogn. Fodervognen skal udstyres til en robot, så den kan hjælpe med at fodre mink.

- Der skal laves en masse elektronik og programmering, for at den kan ende som robot, og det er lige det, vi lærer ude på skolen. Så det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Marius Youbi.

Mød Marius Youbi og hans sponsor i aftenens indslag

 

02:25 Luk video