Superligaspiller skifter til 2. division

Den 20-årige midtbanespiller fra Viborg FF Mathias Gertsen bliver ny spiller i Skive IK, der er rykket ned i 2. division.

Mathias Gertsens skifter fra Viborg FF til Skive IK, fordi han gerne vil spille Superliga, og det kan jo virke absurd eftersom Viborg er tilbage i Superligaen, mens Skive IK sidste sæson rykkede ud af 1. division. Men skiftet grunder i en langsigtet beslutning.

Efter som Gertsen ikke fik meget spilletid i Viborg, har han truffet beslutningen om, at han rykker til 2. divisionsklubben for at få spilletid og erfaring.

- Jeg har stadig et klart mål om at spille fast på et hold i Superligaen på et eller andet tidspunkt. Der kan være mange veje der til. Det er derfor, jeg skifter til Skive, siger Mathias Gertsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Har altid spillet i Viborg FF

Mathias Gertsen har altid spillet i Viborg FF, og der er roser til overs for den 174 centimeter høje og 70 kg tunge midtbanespiller.

- Han har været igennem en rigtig god udvikling og har lagt på både fysisk, teknisk og taktisk. Den position Mathias er stærkest på, har vi mange dygtige og rutinerede spillere, og derfor får vi ikke tilgodeset ham nok spillemæssigt, siger Viborgtræner Ove Christensen til Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg FF ligger i øjeblikket på 6. pladsen i Superligaen efter to uafgjorte resultater. Næste kamp er på udebane mod OB søndag den 4. august.

Komplet trup i Skive

I morgen spiller Skive IK første kamp i 2. division vest, når de møder Odder på udebane, og hertil synes truppen at være komplet, fremgår det af klubbens hjemmeside.

- Mathias er en spændende spiller og et rigtigt stort talent. Han har gennem årene været det største talent i Viborg, og har været omkring diverse landshold. Jeg er sikker på, Mathias kan udvikle sig endnu mere og blive endnu bedre, siger Rasmus Brandhof, der er sportschef i Skive til Skive IK's hjemmeside.