Superligaen: Silkeborg tog et point

Pointhøst til Silkeborg trods svær udebanekamp i Haderslev

Silkeborg-mandskabet tog hjem fra Sønderjyske med et enkelt point

Silkeborg var særdeles godt tilfredse efter at have høstet et enkelt point i superligaen søndag, hvor holdet på udebane mødte Sønderjyske.

Kampen sluttede uafgjort 2-2, efter hjemmeholdet havde været foran to gange i løbet af kampen.

Det var værterne der startede bedst, og havde bolden mest på fødderne i første halveg. Silkeborg havde dog flere store chancer i de første 45 minutter.

Målene faldt først efter pausen, da Sønderjyskes Nicolaj Madsen sendte et frispark over Silkeborg-muren og i netmaskerne.

Silkeborg udlignede i det 73. minut, hvor Andreas Albers kunne heade bolden i mål efter et indlæg på hjørnespark.

Blot tre minutter senere bragte Johan Absalonsen atter Sønderjyske foran med 2-1.  Men få minutter før tid udlignede Nicklas Helnius for Silkeborg til slut-resultatet 2-2.