Superligabrag aflyst på grund af storm

Topkampen i superligaen søndag aften er aflyst på grund af storm.

MCH har besluttet at kampen mellem FCM og FCK ikke kan spilles på grund af stormen Gorm. 

- På det foreliggende grundlag tager vi ingen chancer af hensyn til spillernes og publikums sikkerhed. Det er vi i samråd med beredskabschef Kim Bjerg Wemmelund, kampens dommer Michael Tykgaard, politiet, brand og redning og FC Midtjylland enige om, forklarer Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH Messecenter Herning, der ejer fodboldstadionet.

Den beslutning er politiet enig i, selvom aflysningen kommer i sidste øjeblik.   

- Det er en beslutning, der er taget dernede. Det er MCH, der har taget beslutningen, men vi bakker 100% op. Fordi vi kan også godt se en fare for fansene, når nu de lover storm, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi Kjeld Nedergaard. 

Tidligere på dagen, skrev FCM på sin egen hjemmeside, at stormen ikke ville påvirke kampen, men nu bliver kampen altså alligevel aflyst. 

På stadion er parkeringspladserne lige nu helt fulde, hvor fansene netop nu har fået at vide, at kampen altså ikke afvikles alligevel. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra FC Midtjylland endnu, men på twitter bekræfter klubben, at kampen er aflyst.

 

På twitter lufter FCKs forsvarsspiller Mathias Zanka Jørgensen sin utilfredshed. Præcis, hvem, der er nogle amatører, skriver han dog ikke noget om.

 

 

Opdateres...