Super-Marius til eksamensfinale: Scorede tre 12-taller

Den udviste superstudent sluttede sit semester på ingeniørstudiet på AU Herning af med at score tre 12-taller. Presset har været enormt, siger han.

Marius Youbi nær

Marius Youbi fra Herning er fra 8. januar udvist af Danmark. Men i et forsøg på at hjælpe ham så godt på vej som muligt, havde Aarhus Universitet Herning helt ekstraordinært fremrykket eksamen til i dag, så den 30-årige superstudent kunne få afsluttet sit semester, inden han bliver tvunget ud af landet. 

Og i dag har Marius Youbi så atter bevist, at han vitterlig ER en superstuderende. Han har netop afsluttet sin tredje eksamen på blot én dag med ikke bare ét, men tre 12-taller.

- Det er som at vinde Champions League eller verdensmesterskaberne. Presset har været helt vildt, men jeg er glad for, at jeg har bevist, at jeg er den stærke Marius, jeg troede, jeg var, siger en glad og meget lettet Marius Youbi efter sit eksamens-marathon i dag. 

Det er som at vinde Champions League eller verdensmesterskaberne, siger Marius Youbi. 

Myndighederne har ellers sået tvivl om, hvorvidt Marius Youbi er i Danmark for at studere eller for at arbejde. Det sker fordi han har arbejdet for mange timer i sit deltidsjob som rengøringsassistent. Et job han havde for at tjene penge til at finansiere sine studier. Derfor har han ikke overholdt betingelserne for sin opholdstilladelse. 

2:23
Superstudenten Marius Youbi var idag til hele tre eksamener for at nå det inden udvisningen af Danmark.