Succestræner siger nej til tysk tilbud

Niels Agesen takker nej til tyske Leipzig: - Jeg er ikke færdig med Team Tvis Holstebro endnu, siger han.

Cheftræneren for Team Tvis Holstebros ligakvinder, Niels Agesen, har besluttet at sige nej tak til et tilbud om at blive træner i Leipzig.

Den tyske bundesligaklub, der tidligere har haft blandt andre Martin Albertsen og Morten Arvidsson som cheftrænere, havde ellers givet den vestjyske succestræner et godt tilbud.

Agesen har også været i Tyskland for at undersøge forholdene - men har fredag meddelt klubben, at det bliver et pænt nej tak.

- Leipzig har et sportsligt set up og miljø, som mange klubber må være misundelig på. Der var også tale om et meget flot tilbud, men jeg har gjort op med mig selv, at jeg ikke er færdig med Team Tvis Holstebro endnu. Jeg er meget glad for mit arbejde her i klubben, siger Niels Agesen til tvmidtvest.dk.

Succes med unge talenter

Agesen har kontrakt med Team Tvis Holstebro til sommeren 2015, men havde mulighed for at blive løst af kontrakten før tid. Han har været tilknyttet Team Tvis Holstebro siden 2000 og blev i 2005 cheftræner for klubbens kvindehold.

Han har fået stor ros for sit arbejde med at opbygge et succesfuldt ligahold for et forholdsvis beskedent budget. Der har været tale om en målrettet satsning bygget op om unge danske talenter. Spillere som Sandra Toft og Kristina Kristiansen kom til Team Tvis Holstebro i en ung alder og har under Agesens ledelse udviklet sig store ligaprofiler og landsholdsspillere.

Team Tvis Holstebro ligger i øjeblikket på tredjepladsen i kvindernes håndboldliga.