Succesfuld landstræner til Team Tvis Holstebro

Den succesfulde ungdomslandstræner Heine Eriksen tilknyttes Team Tvis Holstebro.

Heine Eriksen
Foto: TTH

Et scoop. Intet mindre kalder Team Tvis Holstebros' direktør, John Mikkelsen, ansættelsen af ungdomslandstræner Heine Eriksen.

Heine Eriksen bliver i sæsonen 2016-17 talentkonsulent i TTH med ansvar for individuel udvikling og træning for U16 og U18 på damesiden.  Det skriver TTH i en pressemeddelelse i dag.

- Heine Eriksen er Danmarks mest succesfulde ungdomslandstræner med to VM- og seks EM-guldmedaljer. Han har været talentansvarlig hos DHF på pigesiden i adskillige sæsoner og har gennem en årrække arbejdet med de største talenter i dansk håndbold. Vi er helt oppe i toppen rent talentudviklingsmæssigt, siger John Mikkelsen.

Glæder sig til talentarbejdet
Heine Eriksen, der er U19-landstræner i DHF og netop har forlænget sin kontrakt her til 31. august 2018, glæder sig til at begynde talentarbejdet i TTH og den nye talentplan 2020.

- Stillingen som talentkonsulent passer godt med mit arbejde i DHF-regi. Jeg er vant til at arbejde i et elitepræget, struktureret miljø, og det har man i TTH, hvor man også har en række dygtige trænere tilknyttet. Dem glæder jeg mig til at sparre med, og jeg glæder mig også til at arbejde med nogle unge spillere, der er målrettede, gerne vil udvikle sig og "drive det til noget", siger han.

Heine Eriksen understreger, at han stadig først og fremmest er U18-landstræner, men at ansættelsen i TTH for ham er et skridt tilbage mod klubhåndbolden, som han har lyst til at være en del af i fremtiden. 

Kristian Paulsen bliver samarbejdspartner til Heine Eriksen og chefholdansvarlig for både U16 og U18 holdet, mens 2. div. træner Lars Dalhoff skal assistere og bliver tredje mand i et firkløver, der også tæller ligatræner Pether Krautmeyer.