Stutteri undgik tyveri af rideudstyr for halv million

Ukendte gerningsmænd havde lagt stjålne sadler fra stutteri klar til at blive afhentet, for enden af vej. Rideudstyr for op imod en halv million skulle stjæles.

rideudstyr2_0.jpg

Et stutteri i Kragelund ved Silkeborg fik i nat en underlig henvendelse. En mand bankede klokken 3.15 på vinduet og fortalte, at der lå en masse sadler for enden af deres vej.

Stutteriet kontaktede herefter politiet. Kort efter fandt en patrulje ti sadler, der lå klar til afhentning, ude ved vejen.

- Gerningsmændene var kravlet ind ad et åbentstående vindue i stutteriet og fyldt flere trillebøre med sadler og andet rideudstyr for mellem 300.000-500.000 kroner, forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis, her til morgen.

Men tilsyneladende er de blevet forstyrret i deres foretagende. Måske af den opmærksomme forbikørende, der havde undret sig over sadlerne ude ved vejen og banket på vinduet til stutteriet.

- Nu har vi sat et skilt op ude ved vejen, hvor der står "Tak for tippet klokken 3.15. Kig ind", forklarer indehaver Flemming Clement, som er glad for at tyveriet blev afværget.

Nu fik stutteriet i stedet udstyret tilbage.