Struervirksomhed vinder innovationspris

Struervirksomheden Conpleks Innovation ApS fik tirsdag eftermiddag overrakt Patent Nords innovationspris.

Conpleks i Struer, der blandt andet arbejder med udviklngen af selvkørende robotter til landbruget, blev tirsdag klokken 13.30 overrakt Patent Nords Innovationspris 2015.

- Vi er meget  glade for, at de er blevet opmærksomme på det arbejde, vi går og laver og vil sætte pris på det. Det blåstempler den proces, vi har gang i. Vi har arbejdet med robotter i 5 år og det her blåstempler vores strategi, siger direktør i Conpleks Tom Simonsen efter prisuddelilngen. 

I en pressemeddelelse motiverer Patent Nord prisen med følgende ord:

- Talentfulde og innovative virksomheder som Conpleks Innovation ApS er med til at sikre fremdrift og succes i det danske erhvervsliv. Desuden er de teknologiske produkter, som virksomheden udvikler, meget internationalt konkurrencedygtige.

Link: Læs mere om prisen på Patens Nords hjemmeside.

Direktøren understreger, at hæderen tilkommer alle virksomhedens 12 ansatte, der de seneste 5 år har knoklet for at skabe et holdbart koncept.

- Prisen går til vores medarbejdere, der yder en daglig indsats for at skabe noget nyt og kreativt. Det er ikke let og kræver, at man laver en kontinuerlig indsats og alle arbejder for fremdriften. Det er fedt at se, at indsatsen har båret frugt og vores produkter er på markedet.

glademedarbejdere21.gif

Link: Mød en af de medarbejdere, der står bag de førerløse landbrugsrobotter.

En del af hemmeligheden bag struervirksomhedens succes er et tæt samarbejde med SDU, Aarhus Universitet og Aalborg universitet. Et samarbejde, der øger innovationen og udviklingen. To af virksomhedens ansatte arbejder lige nu på deres Ph.d.-afhandlinger.

- Mange af vores produkter står til et gennembrud i løbet af 2016. Det bliver et meget spændende år for vores robotprojekter.

Virksomhedens seneste påfund er en robot, der automatisk opkridter fodboldbaner.

For et år siden besøgte TV MIDTVEST Conpleks. Se indslaget her:

Et af de udviklingsprojekter viksomheden præmieres for er den såkaldte GrassBot: