Struer: Politiet har omringet bygning

Politiet er lige nu talstærkt til stede ved en etageejendom i Struers bymidte, hvor de har fået et tip om, at en 34-årig mand holder til.

omringet2.jpg

En 34-årig mand fra Struer har her til morgen været heftigt jaget af politiet, og nu ser det ud til, at jagten er ved at være slut.

Politiet venter lige nu på en låsesmed ved en ejendom i midten af Struer, hvor de har modtaget et tip om, at manden opholder sig.

TV MIDTVEST's reporter på stedet fortæller, at politiet pludselig i høj fart kørte fra Bremdal til Struer, hvor de altså nu venter ved en etageejendom i bymidten.

Den 34-årige mand kørte tidligere i dag mod Holstebro i en stjålet Audi, men nu er han vendt tilbage til Struer. Den hvide Audi A3, som blev stjålet fra Mågevej i Bremdal, er fundet uden for etageejendommen.

Manden løb rundt med en pistol i et parcelhuskvarter i Struer i morges. Han er i følge politiet formentlig påvirket af stoffer. Han er tidligere kendt af politiet for flere kriminelle forhold.

OPDATERET KL. 13:19:

Politiet venter lige nu på en særlig forhandler, som skal få manden ud af lejligheden. Samtidig er politiet ved at samle sin anholdelsesgruppe, som består af personer, der er særligt trænede i at trænge ind i bygninger og anholde farlige gerningsmænd. Anholdelsesgruppen er lige nu på vej til Struer.

TV MIDTVEST's reporter har talt med en patrulje, som på et tidspunkt stod ansigt til ansigt med manden, der havde en pulverslukker og en hammer i hånden. Han virkede stærkt ustabil og har efterfølgende kastet pulverslukkeren efter patruljen.