Straksdom til polsk kvinde

En 47-årig kvinde fra Polen blev taget på fersk gerning, da hun forsøgte at smugle stjålne varer ud af Kvickly i Holstebro. I dag fik hun en straksdom på fire måneders fængsel.

Faengselscelle.jpg

Tredje gang var ikke lykkens gang for en 47-årig polsk kvinde. Mandag eftermiddag forsøgte hun at smugle varer ud af Kvickly i en russerpose - en hjemmelavet pose, der forhindre butikkernes alarmer i at gå i gang. Det var tredje gang, hun blev taget i at stjæle fra butikker med russerposer.

- I posen havde hun 17 Playstation3 spil, neglelak, deodoranter og mascara. Varer for over 8.500 kroner, fortæller politiets vagtchef.

Tidligere er den polske kvinde blevet dømt for tyveri med russerpose i butikker i Odense og Roskilde. Den 47-årig har desuden også et indrejseforbud, der gælder indtil 2017. Begge dele er skærpende omstændigheder, og derfor fik kvinden en straksdom i dag i retten i Thisted. Hun blev fængslet i fire måneder og vil blive udvist efter afsoningen. Den 47-årige fik også et nyt indrejseforbud på seks år.