Straf nedsat for misbrug af kusine

En 19-årig mand har fået sin straf nedsat til to år og seks måneder. Han har misbrugt sin fætters lillesøster.

retten_0.jpg

En 19-årig mand har onsdag i Vestre Landsret fået nedsat sin straf for seksuelt misbrug til to år og seks måneders fængsel.

I byretten blev manden idømt tre års fængsel. Sammen med sin 18-årige fætter fra Sydthy har den 19-årige misbrugt fætterens lillesøster gennem flere år.

De to fætre sås en del og sov ofte hos hinanden. Misbruget skete, når de var hos den 18-årige. Lillesøsteren var omkring ni år, da overgrebene begyndte.

De to fætre blev i byretten ifølge BT dømt for at have voldtaget lillesøsteren analt ikke under 65 gange. Den 18-årige deltog alle gange, mens fætteren deltog omkring 20 gange.

Den 18-årige storebror blev i Retten i Holstebro dømt til at blive anbragt på en institution for personer med psykiske handicap uden tidsfastsættelse.

Han blev ifølge BT også kendt skyldig i at have misbrugt den 19-åriges lillebror og voldtaget ham ikke under fem gange.

Under retsmøderne i byretten erkendte de to fætre ifølge avisen, at de havde forgrebet sig på lillesøsteren. Overgrebene havde i en lang periode fundet sted cirka en gang om ugen ifølge den 18-årige.

Det seksuelle misbrug begyndte i 2012 og stod på indtil sommeren 2014, hvor moren - til den 18-årige og lillesøsteren - opdagede, hvad der foregik.

/ritzau/