Stort trænernavn til BSV

Bjerringbro-Silkeborg har tilknyttet Peter Bredsdorff-Larsen som cheftræner fra næste sommer.

Det er lykkedes Bjerringbro-Silkeborg at hente et af de største trænernavne i dansk håndbold. Peter Bredsdorff-Larsen har skrevet en treårig kontrakt med den midtjyske klub, som løber fra sommeren 2014.

Bredsdorff går efter finaler

Hovedpersonen selv er meget glad for aftalen og glæder sig til at blive en del af Bjerringbro-Silkeborgs håndboldprojekt.

- Jeg har fulgt Bjerringbro-Silkeborg-projektet fra sin spæde start, og jeg har i de sidste fem år haft mange store oplevelser i JYSK Arena som modstander til Bjerringbro-Silkeborg. Nu glæder jeg mig til forhåbentlig at kunne bidrage til at udvikle holdet til at blive en stabil bejler til finalepladser og titler hvert år, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen om sine forhåbninger til tiden i Bjerringbro-Silkeborg.

Stor kapacitet

I Bjerringbro-Silkeborg er de naturligvis også meget tilfredse med, at det er lykkedes dem at tilknytte Peter Bredsdorff-Larsen. Sportschefen i Bjerringbro-Silkeborg kalder Bredsdorff-Larsen for en stor kapacitet og er meget glad for, at kontrakten kom i hus.

- I Peter får vi en meget erfaren træner, både på nationalt og internationalt niveau, og vi får en træner med en stor håndboldfaglighed og gode lederegenskaber, siger Carsten Albrektsen, der føler sig sikker på, at Bredsdorff-Larsen er den rigtige til at indfri klubbens ambitioner i fremtiden.

Tidligere tilknyttet landsholdet

Peter Bredsdorff Larsen har tidligere trænet både AaB Håndbold og KIF Kolding København i den danske håndboldliga, og han har i syv år været assisterende den danske landstræner. Hans kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg løber fra sommeren 2014 til sommeren 2017, oplyser BSV i en pressemeddelelse.