Stort nederlag til FC Midtjyllands håndboldkvinder i Ungarn

FCM Håndbold var aldrig i nærheden af point mod ungarske Györi

Louise Burgaard og FCM Håndbold mødte hård modstand i Ungarn

FCM Håndbold lagde som ventet ud med et nederlag, da holdet lørdag tog hul på kvindernes Champions League.
På udebane blev det til et nederlag på 16-27 mod det ungarske storhold Györi.

På den frygtede hjemmebane satte Györi tingene på plads allerede i første halvleg med en føring på 15-8.

FCM fik en forfærdelig start på kampen og scorede slet ikke i kampens første 11 minutter.

Mie Augustesen brød måltørken med reduceringen til 1-5, og FCM kom også på 3-5, inden Györi igen satte sig på opgøret. Føringen bare voksede og voksede, og afstanden lød på syv mål halvvejs.

Kort inde i anden halvleg kom ungarerne ved 19-9 første gang foran med ti mål. Det skete, da de frusterede midtjyder, også i starten af anden halvleg, havde store kvaler med at score.

To mål i de første 11 minutter blev det til for FCM-kvinderne, der havde særdeles svært ved at finde rytmen.

Derfra mistede kampen yderligere intensitet, men FCM forpassede chancerne for at pynte på stillingen. Derfor blev det et tocifret nederlag.

FCM skal i næste spillerunde møde Rostov-Don på hjemmebane. Det sker næste søndag i Ikast.