VIDEO: Stort harmonika-kup i Aulum

Fem maskerede mænd stjal harmonikaer for flere hundrede tusinde kroner - og forsvandt i en hvid kassevogn.

Harmonika-tyveri
Foto: Overvågningsfoto

Tyvene vidste tilsyneladende præcis, hvad de gik efter, da der natten til fredag var indbrud i musikforretningen Rainbow Music på Vævervej i Aulum.

Den ene af butikkens indehavere, Kristian Hagen, oplyser, at tyvene forsvandt med 19 harmonikaer, der har en værdi på mellem 10.000 og 70.000 kroner per styk.

- Det ligner helt klart en bestillingsopgave. De har skubbet andre instrumenter til side for at komme frem, og de har ladt fire harmonikaer til under 10.000 kroner blive stående, siger Kristian Hagen.

0:50
Se en overvågningsvideo fra butikken her.

På butikkens overvågningsvideo kan man se, at de ubudne gæster ankom til stedet klokken 04.26 i en hvid kassevogn - enten en Iveco eller Ducato. Der var fem mænd i bilen - alle i sort tøj og maskeret med elefanthuer - og de tre brød ind i butikken og rakte harmonikaerne ud til de to andre, der ventede udenfor.

Politiet havde efter indbruddet flere patruljer i området for at lede efter kassevognen, men uden held. Bilen var muligvis udstyret med stjålne nummerplader, og politiet hører gerne fra vidner i sagen - blandt andet hvis man finder bilen efterladt et sted.

Der er langt fra første gang, Rainbow Music har tyve på besøg. Der er anden gang, der har været indbrud i butikken, og dertil kommer flere tilfælde af dieseltyverier fra butikkens lastbiler.

 

 

0:02