Storsejr overrasker Skjern

Skjern-træner Ole Nørgaard er stolt og glad, men også en smule overrasket, over Skjerns imponerende derbysejr mod Team Tvis Holstebro.

Henrik_Moelgaard150713.jpg

Mange håndboldfans havde forventet et nyt og tæt drama i onsdagens opgør mellem Skjern og Team Tvis Holstebro. Men sådan skulle det ikke gå, da Skjern tog fusen på alle med en sikker 34-25-hjemmesejr.

De grønblusede vestjyder var langt bedre end Team Tvis, og det kommer en smule bag på Skjerns cheftræner Ole Nørgaard.

- Det havde jeg ikke forventet. Det plejer at være tætte kampe mod Team Tvis, hvor der bliver kæmpet til det sidste, men denne gang var der stor forskel, siger Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside

Sejren er Skjerns største over Team Tvis Holstebro nogensinde, men den er ikke et mål for lille ifølge cheftræneren.

- Det var helt fair. Det kunne have været med 10, 11 og 12 mål. Vi var klart bedre. Det var fuldt fortjent, at vi vandt så stort, mener Ole Nørgaard.

Han har stor ros til spillerne, som leverede en fokuseret og disciplineret indsats.

- Vores præstation var rigtig god. Vi dækkede godt op og fik langt de fleste afslutninger, hvor vi gerne ville have dem. Samtidig stod vores målmænd glimrende, siger Ole Nørgaard, der ikke mener, at præstationen var toppen af poppen for Skjern.

- Nej, vi kan komme noget videre. Det er stadig meget tidligt på sæsonen. Vi kan lægge mere på, men det kan modstanderne også. Men lige nu og her er det nok vores topniveau, vurderer han.

Næste opgave for Skjern bliver lørdagens udebaneopgør mod Aalborg Håndbold, mens Team Tvis Holstebro på søndag møder Århus Håndbold på hjemmebane.