Stormen: Stadig masser af oprydning

Det er nu ti dage siden at stormen Bodil hærgede landet. Blæsten og vandmasserne er godt nok væk, men til gengæld venter der stadig store opgaver med at genopbygge og rydde op.

badebro.jpg

I humlum har indehaverne af den lokale campingplads hele weekenden haft travlt med at gøre skaderne op efter stormen for 10 dage siden.

- Det er helt vildt. Jeg har aldrig set noget lignende, siger medindehaver Lasse Lützen-Laursen.

Stormen kastede rundt med campingvogne, og endnu værre gik det dagen efter, hvor vandet i Limfjorden steg til hidtil usete højder. Den lille bådehavn ved campingpladsen, og store dele af campingpladsen, blev helt oversvømmet.

Masser af opgaver venter

Ti dage efter stormen ramte landsdelen, er der stadig enorme oprydningsopgaver, der venter mange steder i landsdelen.Falck har haft omkring 900 skadesanmeldelser i det midt- og vestjyske. Derfor er det først nu, de sidste får besøg af Falck, og i Struer står en hel boligblok eksempelvis stadig uden tag.

På campingpladsen i Humlum er udgifterne efter skaderne endnu ikke gjort op, men et forsigtigt bud lyder på op mod 300.000 kroner. Plus moms. Indehaverne forventer at få halvdelen af udgifterne dækket af forsikringen og stormrådet.