Storm: Mange væltede træer

Der er væltet over 100 træer i Midt- og Vestjylland. Der er ingen meldinger om personskader efter stormen mandag eftermiddag og aften. (Foto: Hans Rosbjerg, Herning)

Beredskabscentre, brandstationer og politiet har haft en lang aften og nat med oprydningsarbejde og mange opkald om væltede træer og andre uheld, som mandagens storm forårsagede.

Stormen er løjet af, og det samme er arbejdsbyrden for de mange, som har ryddet op efter stormen. Beredskabscentrene i Herning, Ikast, Ringkøbing og Viborg, som er nogle af landsdelens områder, der har været hårdest ramt, beretter om, at de ikke længere arbejder på at rydde op. De fleste steder er de færdige med at fjerne væltede træer.

Væltede træer har der været mange af. Specielt i Viborg har de haft travlt. Her har Park og Vej-service fjernet 45 træer fra vejene. I Ikast var der 13 væltede træer, mens der i Herning og Ringkøbing var henholdsvis ti og 14 træer.

I Silkeborg melder politiet om 30 væltede træer.

Holstebro var knap så hårdt ramt; her væltede fire træer, oplyser Midt- Vestjyllands kommunikationschef Kurt Stenfeldt til TVMIDTVEST.dk.

Det er over 100 væltede træer i det midt- og vestjyske.

Ingen personskade

Politiet har haft mange henvendelser i løbet af det sidste døgn. Mange henvendelser har været om de samme ting, men i de rødglødende telefoner hos Midt- og Vestjyllands Politi har der heldigvis ikke været nogle henvendelser om personskade som følge af stormen.

- Både vagtcentralen og servicetelefonen har fået mange henvendelser, så vi har haft meget travlt, siger Kurt Stenfeldt.

Ud over træer har der været meldinger om tage, der er revet af bygninger og vejskilte samt valgplakater, der flyver rundt.